Sjamanisme Utrecht

Tip: sjamanisme Utrecht

Wanneer je sjamanisme Utrecht leest zal je je beslist afvragen wat dat is. Dit is eigenlijk is het manipuleren van bovennatuurlijke machten door een sjamaan die contact kan maken met geesten en de geestenwereld, veelal om op die manier door geesten veroorzaakte ziektes te genezen. Normaal is ieder gezond mens in balans en beschikt over oerkrachten. Wanneer deze oerkrachten niet meer in balans zijn kunnen dit veel ongemakken en zelfs ziektes veroorzaken. Er zijn veel dingen in ons leven die klachten kunnen veroorzaken, denk hierbij aan:

  • Stress ~ in werk, gezinsleven, woonsituatie etc.
  • Onze houding ten opzichte van iets in ons leven.
  • Dingen die we geloven over onszelf ~ zeker wanneer deze dingen ons beperken of limiteren.
  • Soms zelfs herinneringen, ook wanneer deze geen basis lijken te hebben in ons leven…

Geweldige healing

Toen ik voor het eerst hoorde over deze sjamanisme in Utrecht had ik in eerste instantie mijn twijfels. Maar toen ik eenmaal kennis had gemaakt met Anne Claire, de persoon die de healing sessie geeft, was ik helemaal om. Omdat ik een zeer zware periode moest doorstaan en de enige uitweg deze healing was heb ik een afspraak gemaakt. En of je het wilt geloven of niet, ik voel mij een heel ander mens.