Monari, voor de vrouw die houdt van sportief en trendy

Ken jij het merk Monari al? Dit merk maakt kleding voor vrouwen die altijd in beweging zijn en er sportief, stijlvol en trendy willen uitzien. Het van oorsprong Duitse kledingmerk wordt gemaakt met de inspiratie van stijlvolle Italiaanse kleding. Je voelt de Toscaanse zomer als je de kleding van het merk draagt. Het bedrijf is al meer dan 30 jaar actief en heeft haar sporen verdiend in de modewereld. Als sinds 1986 maken ze mooie kleding en ze gaan jaar op jaar met de tijd mee. Het kledinglabel staat garant voor een eigen authentieke look en dat zie je meteen. Zeker als je een kenner bent. Een kledingstuk van het merk verdient een plekje in elke garderobe. Waarom, dat vertellen we je graag in dit artikel.

Stijlvol, sportief, trendy en modern

Ben jij een vrouw die er graag op uit gaat, altijd actief is en houdt van het leven? Dan is Monari het merk waar jij blij van wordt. De optimistische vrouw in de bloei van haar leven weet het merk goed te vinden. Voel je stijlvol als Sophia Loren in de mooie kleding. De kleding is casual met vaak een kleine glinstering die je ogen doet stralen. En dat is ook precies wat het merk voor ogen heeft bij het ontwerpen van de verschillende items. Laat je verrassen en loop dansend de winkel uit met je nieuwe aanwinsten.

Inspiratie van een Italiaans koffiehuis bij Monari

De Duitse oprichters van het merk houden van Italië. Zelfs de naam Monari komt uit dat land. Renate en Bernard zagen de naam op een suikerzakje terwijl ze op een terrasje in de Italiaanse zon aan het genieten waren van een heerlijke koffie. Op dat moment was het label geboren. Sindsdien kun je genieten van de verleidelijke, sterke en vrouwelijke kleding die vol passie voor je gemaakt wordt. Voel de passie als je een item aantrekt en geniet van al het moois dat het leven te bieden heeft.

Duitse punctualiteit met Italiaanse klasse

Zie je het nog niet helemaal voor je hoe Monari Duitse punctualiteit combineert met Italiaanse klasse en temperament? Het is de perfecte combinatie van materialen van goede kwaliteit en de elegantie en stijl van de Italiaanse vrouw. Je kunt alle kanten op met de kleding. Er zijn mooie basics die je ingetogen kunt dragen en goed passen bij een klassieke stijl. Daarnaast zijn er stukken die net iets gewaagder zijn en wat meer luxe en glitters hebben. En ze zijn nog onderling te combineren ook.

Eigen authentieke stijl bij Monari

Als je kiest voor Monari, dan kies je voor een hele authentieke stijl waarmee je een statement kunt maken. Je kunt er alle kanten mee op. Van een mooie trui in een effen kleur tot een jurk met een opvallende print. De prints variëren van rake teksten tot bloemen en prints van dieren. De stijl is casual en een tikkie chique voor wie dat wil. Je kunt een complete garderobe aanschaffen bij het merk en hoeft nergens anders te zoeken.