Massage opleiding Rotterdam

Massage opleiding Rotterdam kan ik zeker aanraden

Samen met mijn beste vriendin van mij heb ik de massage opleiding Rotterdam gevold. Dat wilde wij beide al heel erg lang doen, maar steeds kwam het er niet van. Toch besloten wij een tijd geleden om er toch echt vaart achter te zetten. Als jij iets wil dan moet jij er ook echt voor gaan vonden wij. Wij besloten beide om naar bedrijven te kijken die de cursussen geven. Op die manier konden wij vergelijken welke het beste bij ons zou passen. Uiteindelijk vond ik het bedrijf NVVS. Toen mijn beste vriendin en ik op hun website keken, waren wij er beide over eens dat wij graag bij hen opgeleid wilden worden.

Cursus

Massage opleiding Rotterdam beviel ons

Wij besloten om direct de massage opleiding Rotterdam te contacteren. Nadat ik een vriendelijke medewerker had gesproken, was ik nog zekerder van onze keus. Een week later gingen wij langs om te bespreken welke cursus het beste bij ons zou passen. Het bedrijf bood namelijk verschillende soorten opleidingen aan. Zo kun jij je meer richten op sporters of juist echt op ontspanning. Ook zijn er cursussen die speciaal bedoelt zijn om te leren hoe jij massages voor autisme kan geven. Het leek ons allemaal heel erg interessant dus kiezen was nog best lastig.

Cursus

Wij kozen voor ontspanning

Omdat wij beide nog niet zoveel ervaring hebben, kozen wij voor een massage opleiding in Rotterdam die gericht was op ontspanning. Als die dan beviel, dan wilde wij ons misschien nog wel gaan specialiseren. Ook het bedrijf raadde ons aan om met de basis te beginnen. De cursus die wij gingen volgen bestond ook al meer dan 80 jaar, dus het is echt nog via de oude leer. Natuurlijk zijn er ook nieuw elementen aan toegevoegd en dat maakt het juist heel leuk. Mijn beste vriendin en ik mogen bijna de opleiding afronden.