Massage nodig in Hellevoetsluis

Ik had een massage nodig in Hellevoetsluis

Omdat mijn werkweken nog al druk zijn en daarnaast mijn gezinsleven ook, kreeg ik nogal last van spanningshoofdpijn. Een vriendin zij tegen mij dat een goede massage me goed zou doen, dus ik achter het internet zoeken naar massage Hellevoetsluis. Zo kwam ik op de website van Met Joke in balans. Op de website kon ik meteen contact leggen via een mail, met dit bedrijf, en werd al snel terug gebeld. Ik heb snel een afspraak gemaakt voor mijn massage in Hellevoetsluis. Op de dag van mijn afspraak werd ik zeer vriendelijk geholpen en heb ik verteld wat mijn klachten waren. We gingen naar een massage ruimte. Toen ik op de massagetafel lag, voelde ze inderdaad dat mijn schouders en nek helemaal vast zat en vol met knopen zat. Daar kwam dus echt mijn hoofdpijn vandaan en ze masseerde alles zeer goed en vakkundig. Na een half uur was het klaar en ik voelde me al meteen een stukke beter. Na dat ik klaar was heb ik meteen nog een afspraak gemaakt.

massage-389719_1920-custom-300x201

Paar keer geweest

Nu we een paar weken verder zijn, ben ik van mijn spanningshoofdpijn af. Dankzij de massage in Hellevoetsluis voel ik me elke keer weer herboren. Nu ga ik puur voor mij zelf daar heen. Even een rust moment en ontspanning. Dat is beter voor mijn omgeving en natuurlijk voor mij zelf. Om de drie weken even een half uurtje genieten. Voor de prijs hoeft u het echte niet te laten want de massage bij Met Joke in balans zijn echt niet duur.

wellness-285587_1920-custom-300x200