Energetische healing

Een energetische healing helpt echt

Omdat ik de laatste tijd niet lekker in me vel zat was ik opzoek gegaan naar energetische healing. Vrienden van mij hadden het er wel eens over gehad dat dat misschien voor mij wel zou werken. Zij zeiden dat ik weer moest leren om te ontspannen en dat zou met energetische healing prima werken. Daarom ben ik achter de computer gedoken en gezocht naar een praktijk die dit deed. Zo kwam ik al snel op de website terecht van Shanti Healing. Hier hadden zij de juiste healing methode voor mijn klachten. Hierdoor maakte ik een afspraak met deze onderneming. Bij binnenkomst merkte ik dat het heel erg rustgevend door de muziek die ik daar hoorde en de heerlijke oliën die ik rook. Omdat het mijn eerste keer was gingen wij, de medewerkster en ik, eerst in gesprek wat mijn klachten waren en welke behandel methode voor mij het beste was. Tijdens dit gesprek voelde ik me steeds op mijn gemak. Daarna kreeg ik meteen een eerste healing en voelde mij al iets beter dan toen ik aan kwam. 

Healing

Helemaal weer ontspannen

Na een paar weken energetische healing gehad te hebben, voelde ik mij al een stuk beter en ontspannender. Dankzij Shanti Healing kan ik de wereld weer aan en leer ik ook eens nee te zeggen. Ik leer meer over mijn eigen en weet wanneer ik de oefeningen moet doen om te ontspannen. Hierdoor voel ik mij echt beter en raad het dan ook ieder ander aan. 

energetische healing