huidverbetering Waalwijk

Huiverbetering Waalwijk: welke behandelingen zijn het meest effectief?

Huidverbetering Waalwijk, er zijn een aantal behandelingen voor het effectief verbeteren van de huid. Maar welke manieren zijn nou het beste, lees hierover meer in dit artikel.

huidverbetering Waalwijk

Verbetering van de huid door EndyMedPRO3DEEP 

De ultieme huidverstrakking en huidverbetering Waalwijk behandeling is EndyMed PRO3 DEEP. Dit behandelplatform trekt effectief en veilig energie diep in de huid en bevordert de collageenproductie. EndyMed PRO 3DEEP bestaat uit drie verschillende processen (die gecombineerd kunnen worden). 

  • Versteviging en contouren 
  • Verstrakking en gladheid van diepere huidlagen 
  • Verbetert de huidskleur en textuur

Huidverbetering met SkinPen Microneedle 

Gebruik SkinPen om de opperhuid en dermis te stimuleren. Deze speciale pen heeft een kop met een fijne naald die gebruikt wordt om de verticale naalden op de huid te laten trillen terwijl deze verplaatst wordt. Deze stimulus activeert het vermogen van de huid om te regenereren en verbetert de kwaliteit van de huid. Microneedling werkt meestal dieper in de huid dan peeling. Dit kan nodig zijn als er schade is aan het bindweefsel zoals acne littekens, littekens, rimpels, fijne lijntjes en grote poriën.

Huidregeneratie met fractionele laserbehandeling 

Met de introductie van de Erbium Glaslaser (1565 nm) M22 Resurfx is huidverbetering naar een hoger niveau getild. De laserscanner rangschikt de laserpulsen zeer netjes tot de helft van de huid. De puls stolt het weefsel in een kleine kolom. De huid vormt dan nieuw weefsel. Oud weefsel wordt vervangen door nieuw en sterk collageen. Het duurt maanden om op te stapelen, je huid is zelfs na 6-9 maanden nog bezig! Resurfx wordt gebruikt voor de behandeling van littekens, acne littekens, striae en rimpels, maar ook voor mensen met een ondiepe huid, snelle huidveroudering en mensen met grote poriën kunnen met Resurfx behandeld worden. Meestal zijn drie behandelingen voldoende. Voor meer informatie, bezoek Dermavision!