Catunambú

Catunambú drinken, terwijl je een nieuw kapsel krijgt

Wanneer je op zoek bent naar een kapsalon die je tijdens het knippen heerlijke koffie aanbiedt, ben je bij Geknipte Bonen aan het juiste adres. Deze kapsalon biedt heerlijke koffie van onder andere het merk Catunambú aan. Dit merk is een Spaans familiebedrijf dat bekend staat om hoge kwaliteit koffiebonen. Naast de goede kwaliteit staat het merk ook bekend om de aroma, intense smaak en het uitzonderlijke karakter. Dit komt doordat het bedrijf jarenlang ervaring heeft. Dit geldt overigens niet alleen voor het koffiebedrijf, maar ook voor de kapsalon zelf. Hier krijg je een fantastisch kapsel aangemeten dat je absoluut niet zal misstaan. Ben jij toe aan iets nieuws of wil je graag gewoon eens écht goed geknipt worden? Dan ben je bij Geknipte Bonen zeker weten aan het juiste adres. Hier krijg jij een kapsel waar je echt trots op kunt zijn.

Catunambú 1

Catunambú tijdens het knippen

Wanneer je geknipt wordt, zijn de kappers van Geknipte Bonen een luisterend oor. Kapsalon Geknipte Bonen vindt het belangrijk dat de klanten zich op hun gemak voelen. Daarom zal de kapsalon vriendelijk met je in gesprek gaan, terwijl je kunt genieten van heerlijke koffie. Het gaat dan niet om zomaar koffie, maar alleen om de allerbeste koffie. Geknipte bonen vindt het belangrijk dat de koffie van goede kwaliteit is. Catunambú wordt door de klanten zeer gewaardeerd, vanwege de geweldige smaak van de koffie.

Geknipte bonen staat niet alleen bekend om de goede koffie die je krijgt tijdens een knipbeurt, maar ook om de service. Er zijn weinig bedrijven waarbij jij je zo op het gemak zult voelen. De kapsalon vindt het belangrijk om te weten wat jij als klant wilt. Daarom zal Geknipte Bonen eerst goed naar je wensen luisteren, voordat ze je een mooi nieuw kapsel aanmeten. Het is absoluut aan te raden om je hier eens te laten knippen en Catunambú te drinken!