Beste kapsalon in Venlo

De beste kapsalon in Venlo

kapsalon VenloVorige week ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe kapsalon in Venlo. Voorheen had ik namelijk iemand die aan huis mijn haar kwam doen, maar zij is verhuisd. Dat vond ik ongelofelijk jammer, want ik had hele goede ervaringen met deze vrouw. Ik ben altijd een beetje bang als het hierom gaat, want ik ben best wel kieskeurig als het om mijn coupe gaat. Dit moet precies zo gebeuren als ik wil, want anders ben ik niet tevreden. Gelukkig kreeg ik van een vriendin een hele goede tip. Hier had zij al meerdere hele goede ervaringen gehad en de prijs was volgens haar ook erg schappelijk. Hier heb ik toen een afspraak gemaakt en ik kon een aantal dagen later al terecht.

Precies goed

Toen ik bij deze kapsalon in Venlo kwam, werd ik ongelofelijk vriendelijk ontvangen. Uiteindelijk hebben zij mij heel erg goed geadviseerd en is het geknipt zoals ik wil. Naar mijn idee luisterde ze echt heel erg goed naar mijn wensen en dat vond ik fijn. Ik zou het dan ook iedereen aanraden om hier eens langs te gaan, want ik weet zeker dat ze ook voor jou iets kunnen betekenen.  Op hun website vind je meer informatie over alle behandelingen die zij aanbieden.