vakantiepark met binnenzwembad

Binnen zwemmen in je vakantie

Een vakantie zonder zwembad is natuurlijk geen vakantie, met het hele gezin even genieten in het heerlijke warme water. Natuurlijk zoek je wel een vakantiepark met een binnenzwembad met verschillende faciliteiten, bij Hof van Zeeland hoef je daar geen zorgen over te hebben. Met het subtropisch zwemparadijs wat op korte afstand ligt van het vakantiepark, kun je lekker binnen zwemmen en genieten van alle faciliteiten. Laat je meenemen door de spectaculaire Lazy River, of ga met zijn allen van de glijbaan af. Mogelijkheden voldoende om er een spetterende dag van te maken. 

Comfortabel en warm

Ga je tijdens je vakantie zwemmen dan wil je lekker warm en comfortabel zwemmen, bij een vakantiepark met binnenzwembad Hof van Zeeland hoef je hier geen zorgen over te hebben. Het kinderbadje in het zwembad is uitstekend voor de kleinste gasten, met natuurlijk warm en comfortabel water. Heb je even genoeg water gezien, dan kun je aan de bar een hapje en een drankje nuttigen. Is het echt lekker weer om buiten te zwemmen, dan is er ook de mogelijkheid om naast het vakantiepark het buitenbad te gebruiken. Op deze manier is er voor elke zwemmer, een geschikte plaats om te zwemmen.

vakantiepark met binnenzwembad

Ook rondom het park leuke faciliteiten

Natuurlijk hoef je niet tijdens je vakantie op het park te blijven, naast het vakantiepark met binnenzwembad is er rondom het park ook voldoende te doen. Bij de bakker kun je iedere morgen heerlijke verse broodjes kopen, na het ontbijt kun je een fiets huren en de prachtige omgeving van het vakantiepark verkennen. Wil je het lekker rustig aandoen dan is het mogelijk een hengeltje uit te gooien in de visvijver, van al die actie heb je natuurlijk wel honger gekregen. In het sfeervolle restaurant kun je onder het genot van een diner, de dag in stijl afsluiten.