Wat te doen in Duisburg

Wat te doen in Duisburg als je op vakantie gaat?

Als je binnenkort op vakantie gaat naar Duisburg in Duitsland dan heb je zeker een verstandige keuze gemaakt. In Duisburg is namelijk voldoende te beleven en daarnaast zijn de inwoners van Duitsland ook zeer vriendelijk. Duisburg is een prachtige stad met een enorm groot centrum, alleen kan het in het weekend vrij rustig zijn. Daarnaast liggen er andere grote steden vlakbij. Hierbij kan je denken aan Essen en Dortmund, maar wat te doen in Duisburg als je op vakantie gaat? Je vind er hier meer informatie over.

Wat te doen in Duisburg

Op het vakantiepark blijven 

In de omgeving van Duisburg zijn enorm veel vakantieparken te vinden en dat is zeker niet vreemd aangezien er veel vraag naar is. Er komen enorm veel Polen, Fransen en Nederlanders op de vakantieparken van Duisburg af. Als je dus binnenkort op vakantie gaat naar Duisburg dan is de kans ook enorm groot dat je op een vakantiepark verblijft. De vakantieparken in Duisburg horen tot de beste uit Duitsland en op de vakantieparken is voldoende te beleven.

Ga naar een restaurant 

Omdat het centrum van Duisburg enorm groot is, zijn er zeker voldoende restaurants te vinden. Je kan daar genieten van tapas of Italiaans eten, maar als je naar Duitsland gaat, dan kan je het beste Duitse gerechten proberen. Ook buiten Duisburg en op vakantieparken rondom Duisburg zijn vaak restaurants te vinden. Helaas kunnen deze restaurants soms erg verschillen in kwaliteit en daarom is het raadzaam om de verschillende restaurants via het internet te vergelijken op reviews.