Wenkbrauwen epileren Tilburg, een leuk cadeau

Ik vind het altijd heel erg moeilijk om voor mijn moeder een leuk cadeau uit te kiezen voor haar verjaardag. Meestal kom ik met een bosje bloemen of een lekker geurtje aan, is altijd zo afgezaagd. Nee deze keer wilde ik totaal iets anders, ik wilde haar een cadeaubon geven voor wenkbrauwen epileren Tilburg. Mijn moeder is altijd een enorme ijdeltuit, ongeacht haar leeftijd wilt ze er elke dag nog op en top uit zien. Ik wist zeker dat dit voor haar een geweldig cadeau zal zijn. Omdat mijn moeder altijd een druk leven heeft gehad heb ik er meteen maar een totale gezichtsbehandeling bij gedaan, zo kan ze zich lekker ontspannen terwijl haar gezicht een geweldige opknap beurt krijgt. Mijn moeder was razend enthousiast met haar cadeautje alleen wilde ze wel dat ik met haar mee ging. Twee is altijd gezelliger dan één. Samen zijn we de week erop naar wenkbrauwen epileren Tilburg gegaan, ook ik heb een lekkere massage ondergaan.  5b-300x123

Lekker ontspannen

Moet zeggen dat we er beiden enorm hebben genoten van de behandelingen die we die dag hebben ondergaan. We voelden ons weer als herboren. Zowel mijn moeder als ikzelf natuurlijk hebben ons lekker kunnen ontspannen. Het is ons zo goed bevallen dat we tegenwoordig minstens één keer per maand een afspraak maken voor een behandeling in deze schoonheidssalon. Het bevalt ons zo goed dat we het bijna van de daken af willen schreeuwen. Wij voelen ons na zo een behandeling weer helemaal op en top.  2-2-300x123