Payot dagverzorging

Payot dagverzorging gebruik ik altijd met liefde

Sinds ik de Payot dagverzorging gebruik ziet mijn huid er weer jong en fris uit. Ik kijk weer met een vrolijk gezicht in de spiegel. Daar ben ik heel erg blij mee, want een jaar geleden was dat wel anders. Mijn huid zag er toen erg dof uit en ik begon mij echt oud te voelen. Dat was natuurlijk helemaal geen prettig gevoel. Van een vriendin van mij kreeg ik de tip om eens andere verzorgingsproducten uit te proberen. Zij herkende zich namelijk erg in mijn probleem en voor haar had dat geholpen. Aangezien het voor haar een positief effect had, wilde ik het graag een kans geven.

Dagcrème

Payot dagverzorging voor een stralende huid

Het assortiment van Payot dagverzorging was zeer breed. Het was daarom best lastig om te kunnen kiezen tussen al die lekkere crèmes. Uiteindelijk ging ik voor de versie die speciaal bedoeld was voor de vermoeide huid. In de crème zitten goede producten zoals superfruit en extra vitamine B5. Naast dat ik deze in mijn winkelmandje heb gedaan, heb ik ook nog een aantal andere producten erin gedaan. Onder andere was ik erg benieuwd naar de Elixir Spray, mijn vriendin was namelijk razend enthousiast over dit product.

Dagcrème

Ik voel mij weer helemaal mezelf

Ik was erg blij toen de Payot dagverzorging bij mij thuis binnenkwam. Het is altijd leuk om nieuwe producten uit te kunnen proberen. De crème die ik uitgekozen had, voelde heel erg fijn aan. Hij smeerde makkelijk uit en voelde niet te dik op de huid. Ik merkte gelijk dat hij heel erg voedend was. Nadat ik het product ongeveer een week gebruikt had, merkte ik echt verschil. Mijn huid straalde meer en ik voelde mij lekker in mijn vel. Eindelijk was ik weer mezelf en dat heb ik allemaal te danken aan de fijne dagcrème.