Kliniek Veldhoven - borstvergroting

Meer volume door de Kliniek Veldhoven – borstvergroting

borstvergroting-op-spierMijn vriendin heeft het al heel erg vaak over een Kliniek Veldhoven – borstvergroting gehad. Persoonlijk vind ik een borstvergroting in de meeste gevallen wel mooi. Wat meer volume kan naar mijn mening niet heel erg veel kwaad en daarom stond ik wel achter de keuze van mijn vriendin.

Cadeau

Het bedrag voor de borstvergroting had mijn vriendin bijna bij elkaar. Alles wat zij nog extra bij zou moeten leggen zou zij van mij krijgen, omdat ik het wel belangrijk vond dat zij goed behandeld zou worden ongeacht de prijs.

Samen met mijn vriendin ben ik daarom op zoek gegaan naar een goede kliniek. Van een aantal vriendinnen had mijn vriendin begrepen dat zij bij Kliniek Veldhoven moest zijn voor de Kliniek Veldhoven – borstvergroting. Het leek haar wel wat en daarom heeft zij een afspraak gemaakt bij de kliniek.

dual-plane-voorDe arts die haar zou gaan behandelen heeft heel veel uitgelegd. Hij heeft laten zien hoe de borsten er uit zouden gaan zien aan de hand van een aantal foto’s. Het leek mijn vriendin wel wat en de arts kwam betrouwbaar over. Tijdens de afspraak heeft een een datum geprikt voor de ingreep.

Van de ingreep zelf heeft mijn vriendin weinig meegekregen. De eerste weken van het herstel moest ik mijn helpen bij verschillende dingen. Uiteindelijk werd de pijn minder en mijn vriendin kon al snel alles zelf doen. Met het eindresultaat is mijn vriendin ontzettend tevreden. Het ziet er allemaal natuurlijk uit en de littekens zie je bijna niet meer zitten!