Matis

Matis is een merk dat staat voor professionele schoonheidsverzorging. Het is een kwaliteitslabel met gerichte oplossingen en jarenlange ervaring. Dr. Mavromati, een apotheker, richtte in 1936 het Matis-laboratorium op. Het laboratorium kreeg binnen 10 jaar ontzettend veel bekendheid dankzij de kwaliteit van de producten en het vermogen tot innovatie. Het doel van Matis is dan ook om het beste van de wetenschap te combineren met al het goede van de natuur.

Het Matis-laboratorium creëert producten die voldoen aan farmaceutische normen. Het merk is vooral gespecialiseerd in het bestrijden van huidveroudering. Maar ook voor andere levensfases en probleemhuiden heeft het merk de juiste verzorging weten te ontwikkelen. Vandaag de dag kan Matis zich een belangrijke speler op de beauty- en wellnessmarkt in zowel Frankrijk als de rest van de wereld noemen.

Bij Beautyfashionshop is een breed scala aan producten van het Franse merk te verkrijgen. Voor ieder huidtype is er wel een productlijn van Matis te vinden die aansluit op de behoeften van je huid. De Réponse Delicate is een geliefde productlijn die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige en rode huid. De Réponse Délicate Moisturising Cream is een zijdezachte crème met veel actieve bestanddelen die de vochtarme en gevoelige huid verzorgen. De crème heeft een continue vocht inbrengende werking. Hierdoor is het vochtgehalte van de huid altijd op peil terwijl de overgevoelige huid wordt gekalmeerd.   

Ook voor de vette en onzuivere huid heeft het Franse kwaliteitsmerk een productlijn ontwikkeld. De Réponse Pureté collectie bevat verschillende producten die de huid mat laten ogen en tegelijkertijd de oorzaken van een vette en acnegevoelige huid bestrijden. Een voorbeeld is de Réponse Pureté Shine Control Purifying Care. Deze gel-crème houdt het vochtbalans van de huid op peil en beperkt de overtollige talgproductie. Na gebruik voelt de huid frisser, schoner en stralender aan.

Voor het bestrijden van huidveroudering heeft Matis verschillende productlijnen ontwikkeld. De Réponse Corrective is een anti-aging collectie met hyaluronzuur als hoofdbestandsdeel. De formule van deze productlijn werkt op de huid als continue hyaluronzuur micro-injecties en maakt de huid gladder, vult fijne lijntjes op en biedt de huid een intense hydratatie. De Réponse Intensive is een anti-aging lijn waarvan de technische formules wetenschappelijk bewezen resultaten bieden. Een egale en stralende huid gegarandeerd! De Réponse Premium productlijn bestrijdt ook huidveroudering, maar dan door middel van kaviaar. Deze luxe collectie maakt de huid zacht, soepel en fris en biedt een ongekend comfortabel gevoel.

Door het samenbrengen van actieve ingrediënten uit de natuur en technische formules uit het laboratorium, weet Matis de meest exclusieve huidverzorging te ontwikkelen. Alle producten hebben een bepaald doel en resulteren in de gewenste resultaten. De producten laten je mooi, zelfverzekerd en goed voelen. Matis brengt jou, en natuurlijk jouw huid, in een goed humeur.