Waxen in Den Haag

Je lichaam laten waxen in Den Haag

Steeds meer mannen verzorgen hun huid steeds beter. De drempel om hun haar te waxen Den Haag in een salon wordt ook steeds groter. Bij mijn eigen man is dat ook het geval. Hij heeft namelijk best wel veel rug haar en daar schaamt hij zich best wel voor. Steeds zei ik tegen hem dat hij daar ook iets aan kon doen. Door naar een salon toe te gaan met personeel die die daar dagelijks mee te maken hadden. Maar hij wilde dit niet omdat het vast heel erg pijn zou doen. Nu wij op vakantie gingen heb ik hem toch meegesleurd naar een zaak.

Weinig pijn ervaren

Het bedrijf waar mijn man naar toe is gegaan is: Ava’s Beautybar. Telefonisch heb ik een afspraak gemaakt met een van de medewerkers. Ik had uitgelegd dat mijn man wel een beetje zenuwachtig was. Daar aangekomen stelde het personeel hem gerust. Er werd uitgelegd aan hem dat er gebruik werd gemaakt van een product die alleen op de haartjes wordt gelegd. Doordat het niet aan de huid wordt gehecht het een stuk minder pijn zal doen. Het is hem heel erg meegevallen en de volgende keer gaat hij weer naar dit bedrijf om zijn rug te gaan waxen in Den Haag.