Een tarzan vibrator kopen staat garant voor (drie)dubbel plezier!

Over het algemeen kom je niet elke dag op een online sexshop zoals Bedfun en het kopen van een tarzan vibrator doe je misschien maar één keer in je leven. Want zeg nu zelf, hoeveel speeltjes heb je nodig om het leuk en gevarieerd te houden in bed, en door de hoge kwaliteit gaan ze lang mee. Maar hoeveel verschillende speelgoedjes voor volwassenen je al in je nachtkastje hebt liggen, een tarzan vibrator hoort daar bij elke vrouw zeker bij! Met of zonder uitsteeksel voor anaal gebruik.

Een tarzan vibrator kan wat een man niet kan!

Seks met een man is voor veel vrouwen fijn, maar de lekkerste stimulatie voor de vrouw is toch vaak op de clitoris. Juist een plek die tijdens de penetratie met een penis lastig te bereiken is. Kun je natuurlijk maken van een vibrerende cockring, maar het is ook prettig om een tarzan vibrator erbij te pakken. Met je partner, of juist lekker alleen. Deze me-time is hartstikke gezond, soloseks is bijna een wondermiddel tegen stress! Maar dan wel graag lekker! Een tarzan vibrator kan jou inwendig verwennen, vaginaal en eventueel tegelijkertijd ook anaal, en je clitoris stimuleren. Knappe man die jou een lekkerder hoogtepunt geeft dan de diverse tarzan vibrator!

Nog even praktisch…

Voordat je een tarzan vibrator gaat kopen is het belangrijk je eerst goed te oriënteren op de mogelijkheden die er zijn en welke wensen jij hebt. Zeker bij een tarzan vibrator die ook in de anus gaat is het belangrijk je speeltje na gebruik goed schoon te maken met een speciale spray, en bij het gebruik van glijmiddel een te kiezen die past bij het materiaal van je vibrator. Daarnaast is het belangrijk om te weten waar je nieuwe bedmaatje allemaal kan trillen. Wil je dit enkel clitoriaal of juist ook vaginaal en anaal? Hoewel deze opties vaak afzonderlijk van elkaar te bedienen zijn, is een trilfunctie in alle onderdelen niet standaard. Zeker iets om goed uit te zoeken voordat je een tarzan vibrator koopt. En bij twijfel, kun je er natuurlijk ook meerdere kopen, meer variatie betekent immers ook meer plezier en ontspanning.