Sjamanisme Utrecht

Sjamanisme Utrecht: helemaal terug in balans

Onlangs ben naar een healer geweest voor sjamanisme in Utrecht. Al heel lang merkte ik dat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik was heel erg gestrest en deed heel erg boos tegen iedereen. dat was niet heel erg fijn en ik wilde hier heel erg graag wat aan doen. Ik wilde daarvoor niet naar huisarts, omdat ik dacht dat ik dan medicijnen zou krijgen en dat wilde ik niet. Ik wilde de balans in mijzelf terug vinden en dit op een natuurlijke manier doen. Via een kennis kwam ik toen bij de healer: Anne Claire Venemans.

Sjamanisme Utrecht

Meer energie gekregen

Deze vrouw is naast een healer ook een coach en kunstenares. Toen zij nog vrij jong was kwam zij erachter dat zij dingen wist, die zij eigenlijk helemaal niet kon weten. Tijdens een healing fungeert zij dan ook als tussenpersoon tussen de onzichtbare wereld en de mensen. Zij kan jouw verstoorde evenwicht weer helemaal in balans brengen. Dit ka zij doen bij verschillende klachten zoals:

  • Stress
  • Zelfbeeld
  • Speciale herinneringen die jou blijven volgen
  • Moeheid
  • Lusteloosheid

Deze healer voor sjamanisme in Utrecht heeft mij heel erg goed geholpen. Ik zit weer lekker in mijn vel en heb weer zing om dingen te gaan doen. Kijk ook eens op de website voor meer informatie.