Naar de schoonheidssalon nabij Amersfoort

Onlangs zijn mijn vriendin en ik naar een schoonheidssalon Amersfoort geweest. Onlangs heb ik een stressvolle periode meegemaakt en dat heeft veel met mijn lichaam gedaan. Mijn hele lichaam zat behoorlijk vast. Mijn man adviseerde mij om mij eens heerlijk te laten verwennen. Dat had ik wel verdiend zij hij. Mijn vriendin heb ik toen gevraagd om met mij mee te gaan. Zij ging wel vaker naar een onderneming waar zij zich liet masseren en andere beauty behandelingen liet doen. Zij was heel erg tevreden met deze onderneming. Telefonisch hebben wij hier een afspraak ingepland voor een complete ontspanningsbehandeling.

Heerlijk ontspannen

Eerst kregen wij een heerlijk voetenbad waar onze voeten werden verzorgd, daarna een ontspannende massage wat goed aanvoelde en daarna een gezichtsmassage met als afsluiter een huidverzorging. Wij voelden ons weer helemaal ontspannen. Wat heel erg goed is aan dit bedrijf is dat er gewerkt wordt met natuurlijke producten en niet met chemische middelen. Dit is veel beter voor jouw huid. Het merk van de producten zijn van het merk: Dr. Hauschka. De schoonheidssalon nabij Amersfoort waar wij naartoe zijn geweest heet: Just Beautiful en is gevestigd in Leusden. Kijk eens op de website van dit bedrijf naar de mogelijkheden voor jou.